Meny

Vårt mål er å bli Norges ledende bemanningsselskapet innen bygg- og anleggsbransjen

Bygg & Anlegg Personell AS rekrutterer og leier ut kvalifiserte fagfolk innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi har spesialisert oss innenfor rør, ventilasjon, snekker/tømrere og betongarbeidere. Vi tror på å prioritere og fokusere innenfor noen få fagområde gjør oss til spesialister, som igjen gjør at vi lever opp til våre kunders forventninger hver eneste dag.

Vi skal bli landets ledende bemanningsselskap innenfor bygg. og anleggsbransjen – det er det vi jobber for hver eneste dag.

Søk arbeidskraft her

Har du behov for fast eller midlertidig arbeidskraft, vi hjelper deg med å finne riktig person.

Søk jobb her

Er du ute etter fast eller midlertidig jobb innenfor bygg- og anleggbransjen, kan vi ha jobben for deg.

Om Bygg og Anlegg Personell

Bygg og Anlegg Personell AS er et bemanningsselskap innenfor bygg- og anleggbransjen.

Bygg & Anlegg Personell AS er en del av Pluss Gruppen. Selskapet ble etablert i 2017 og har siden starten hatt en meget god utvikling. Dette er vi selvsagt meget stolte av og vår erfaring viser at hardt arbeid, dyktige medarbeidere og god felles lagånd skaper resultater. For oss er business mennesker - fordi det er alle våre dyktige ansatte som skaper resultater og sammen utvikler vi selskap videre.

Dette er også forankret i våre følgende verdier; Samhandling, Eierskap, Stolthet og “Passion” Mer om Bygg og Anlegg Personell